Prinsevink 2.0
21702
post-template-default,single,single-post,postid-21702,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Prinsevink 2.0

Prinsevink 2.0

Yes. Het is een feit. Frank en Maryam gaan het stokje over geven. Na 39 jaar zit het erop. Eindelijk tijd om te genieten met z’n tweeën. Vandaag was het afscheidsfeest en wat een opkomst zeg. Zo’n opkomst zegt natuurlijk genoeg voor deze twee kanjers. Want dat zijn het. Zo vriendelijk, zo warm en zo gezellig. 

Ik kwam uiteraard langs op hun afscheidsfeest. En heb even wat mensen gevraagd wat ze ervan vonden. “Jammer” “Begrijpelijk maar ik ga ze missen” “Ik schrok er wel even van” “Ik kom hier al 35 jaar en dit is echt het einde van een tijdperk” Deze reacties zeggen natuurlijk genoeg. Frank en Maryam hebben echt iets gemaakt van hun plekje; de Prinsevink. “Ik reed gewoon om voor Frank”. “Ja, als hier de straat open lag reden we echt helemaal om, om hier een bakkie te doen”. “Oh en ik hoop wel dat ze het recept van broodje warm vlees hebben overgenomen, anders raken ze echt een hoop mensen kwijt”. 

Volgens Frank hebben we het allemaal te danken aan zijn, 88 jarige, vader. “Toen ik begon kon ik nog geen broodje bal doorsnijden” en de motor van de Prinsevink? Dat is natuurlijk Maryam. Na een mooie speech van dochter van der Valk werd er fijne muziek gespeeld. Uiteraard ook nog even O O Den Haag. Met Frank op de gitaar, want musikaal is Frank wel. Misschien een volgende stap? 

De nieuwe eigenaar Alex (zie hierboven) en Tessa, misschien kennen jullie ze van John en Junes in de Prins Hendrikstraat, gaan er hun eigen draai aan geven. “Het blijft natuurlijk wel een echte koffietent” Maar wel met een eigen sausje én een eigen naam. Die hij overigens nog niet wilde vertellen.

Het was een mooi afscheidsfeest met een prachtige opkomst. Frank en Maryam, we gaan jullie missen maar wat kunnen jullie trots zijn op wat jullie hebben neergezet. 

6 Comments
 • Koos Bron

  27 juli 2019 at 22:13 Beantwoorden

  Frank en Miriam heel veel plezier met je vrije tijd. Ik weet al 6 jaar dat het aangenaam is.
  Afz.Koos Bron

 • Mark Jan Drenth

  28 juli 2019 at 10:33 Beantwoorden

  Frank en Maryam we zien dat jullie hem smeren. Heel veel plezier in jullie nieuwe avonturen. En we hopen jullie gauw weer te zien. Ergens op een terrasje ofzo. )

 • Wilma en Bob

  28 juli 2019 at 11:52 Beantwoorden

  Frank en Maryam, we hebben al zoveel leuke dingen en uitjes met de hele speciale “Mosel” groep gedaan. Met alle vrienden en collega,s in en uit de bouw wereld. We zijn en blijven een hechte groep met elkaar. En hopen dit ook met zn allen te blijven voortzetten met jullie erbij.
  We zullen t vrijdagavond borreltje en gezelligheid missen. Even de mannen en soms de vrouwen een afzakkertje halen en lekker slap ouwehoeren over van alles.
  De feestavonden, de bandjes bezoeken, de weekendjes Mosel en ook de verjaardagen v elkaar.
  Een hechte groep, door de koffietent samen gekomen.
  Dit zullen we nooit vergeten en blijven t ook met elkaar doen en voortzetten!!
  We houden contact en kijken terug op een hele leuke, mooie tijd met jullie en elkaar en de herinneringen.
  Frank en Maryam, tot snel en geniet van jullie rust en je leven.

  Liefs Wilma en Bob den Heijer????☕️☕️

  • Wilma en Bob

   28 juli 2019 at 11:54 Beantwoorden

   Nieuw emailadres

   • Nico en Bep

    31 juli 2019 at 16:32 Beantwoorden

    Lieve Maryam en Frank,

    Ga genieten van jullie welverdiende “pensioen”! Onze uitjes met de koffietent kliek gaan hopelijk gewoon door! Eten bij de Thai, de Hofstad Tram, de Wijnfeesten, muziek uitjes, altijd gezelligheid, die we nog jaren gaan volhouden als het aan ons ligt. Voor nu een prettige vakantie en tot gauw! ???

 • Wilma en Bob

  28 juli 2019 at 11:58 Beantwoorden

  Zie tekst vorige bericht

Post a Comment