“Mijn ouders hadden een koffietent, nu m’n broer!”
21603
post-template-default,single,single-post,postid-21603,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

“Mijn ouders hadden een koffietent, nu m’n broer!”

“Mijn ouders hadden een koffietent, nu m’n broer!”

Even voorstellen..

Ik ben Ellen Groen-Hubel, 54 jaar en woon in Scheveningen. Tegenwoordig ben ik huisvrouw, voorheen was ik secretaresse. 

Mijn ouders hadden van 1976 tot 2001 koffietent ‘t Pleintje (Scheveningen), sinds 2001 heeft mijn broer deze overgenomen.

Hoe vaak en hoelang kom je al in de koffietent?

Ik kom zeker 2 keer per week in een koffietent. Vaak bij ‘t Pleintje maar ook weleens bij de Prinsevink. Bij ‘t Pleintje kom ik uiteraard al sinds 1976. Alle kinderen hielpen destijds met het schoonmaken. 

Wat is je favoriete koffietent en wat eet en drink je er het liefst?

Mijn favorite is uiteraard koffietent ‘t Pleintje. Ik eet daar het liefst een broodje tartar met uitjes. 

Het leukste aan een koffietent is…

De ongedwongen sfeer vind ik altijd leuk. Het is zoiets typisch Haags, het moet zeker blijven bestaan.

Dankjewel, Ellen! 

Heb jij ook wat leuks te vertellen over koffietenten? Of zou je ook graag geïnterviewd willen worden? Laat het me weten! ?

No Comments

Post a Comment