Koffietenten op Indebuurt Den Haag
21769
post-template-default,single,single-post,postid-21769,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Koffietenten op Indebuurt Den Haag

Koffietenten op Indebuurt Den Haag

Wie kent ze niet? De Haagse cultuur in een keetje van 6 bij 6, ook wel: de koffietent. Er zijn nog zo’n 24 koffietenten her en der verspreid door Den Haag. Om 6 uur ’s ochtends zijn ze open om de arbeiders, voordat ze aan het werk gaan, van een bakkie pleuâh te voorzien. Tenminste, dat waren ze, want ook de koffietenten moeten hun deuren sluiten door de coronacrisis.

En zo begint wekelijks mijn stuk op Indebuurt Den Haag over Haagse koffietenten. Ik miste namelijk, net als vele anderen, de koffietenten tijdens de crisis. En om het gemis van de koffietenten enigszins te beperken (of te verergeren) deel ik elke zaterdag foto’s van de koffietenten op Indebuurt Den Haag.

Bekijk hier het stuk over koffietent Sjaak

Lees hier mijn stuk over koffietent Aagje

Check mijn artikel over koffietent Statenplein

Ga in mijn artikel op bezoek bij koffietent Prinsevink, nu koffietent John & Junes

En als je toch bezig bent lees hier mijn stuk over koffietent de Koning

Oh en bekijk hier meer foto’s van de oudste (en kleinste?) koffietent van Den Haag: de Aanloop

No Comments

Post a Comment