“Ik kom al vanaf m’n 18e in een koffietent”
21594
post-template-default,single,single-post,postid-21594,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

“Ik kom al vanaf m’n 18e in een koffietent”

“Ik kom al vanaf m’n 18e in een koffietent”

Even voorstellen

Ik ben Wim, 49 jaar en geboren in Scheveningen. Op dit moment woon ik in Den Haag en werk ik als servicemedewerker bij een bedrijf voor toiletartikelen. 

Wat betekent een koffietent voor jou?

Een koffietent betekent voor mij gezelligheid, je ontmoet er verschillende typetjes. Ik kom er dus ook graag voor een bakkie of een broodje en luister dan graag naar de verhalen. 

Hoe vaak en hoelang kom je in een koffietent?

Ik kom gemiddeld 2x in de week in een koffietent, dit doe ik al vanaf mijn 18e

Wat is je favoriete koffietent en wat eet en drink je er het liefst?

Mijn favoriete koffietenten zijn de boot, oftewel: de Laak en Statenplein bij het gemeentemuseum. Uiteraard bestel ik er dan een lekker bakkie, met niks erin. En een broodje bal met mayonaise vind ik ook erg lekker. 

Het leukste aan een koffietent is…

De gezelligheid en de leuke sfeer, daarom kom ik er nog altijd graag, en dat twee keer in de week. Het enige nadeel aan een koffietent? Dat het geld kost. Nee hoor, geintje. Ik heb werkelijk waar geen idee. 

Wat is je het meest bijgebleven van iets dat gebeurde in de koffietent?

Weet je wat ook leuk is? Dat mensen gewoon hun hele levensverhaal vertellen in zo’n koffietent. En dat vaak uit het niets. Dat vind ik geweldig. Niemand kijkt gek op, het maakt allemaal niet uit.

Dankjewel, Wim!

Heb jij ook wat leuks te vertellen over koffietenten? Of zou je ook graag geïnterviewd willen worden? Laat het me weten! ?

No Comments

Post a Comment