Geïnterviewd door RTV Discus
21588
post-template-default,single,single-post,postid-21588,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.8,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Geïnterviewd door RTV Discus

Geïnterviewd door RTV Discus

Op RTV Discus vertelde ik over mijn fotoproject en boek over de Haagse koffietenten. Waarom ik dit doe en wat ik er zo leuk aan vind. Een leuk interview waardoor ik hoop dat meerdere mensen, waaronder vrouwen, naar de koffietenten gaan. Want dat is uiteindelijk het doel. En iedereen is welkom in een koffietent, dus waar wacht je nog op? Oja, eerst het interview beluisteren natuurlijk!

Ik mocht bij RTV Discus vertellen over mijn fotoproject over Haagse koffietenten en het boek dat er komt ? 

Best spannend om op de radio (en tv) te vertellen over mijn fotoproject. Dus, vind je het leuk? Laat dan vooral een berichtje achter hieronder!

Bekijk het interview hier:

Ik ben als eerste aan de beurt!

Zaterdag Live 30 maart 2019

In onze ‘Zaterdag Live’ uitzending van zaterdag 30 maart a.s., richten wij ons – naast de actuele en culturele zaken – in het stamtafelgesprek op het thema ‘Energietransitie’. Gasten aan tafel zijn: Jos Muller Wijkplatform Morgenstond, Reinder Boon Duurzaam Den Haag, Els van der Schans woningcorporatie Haag Wonen, Dennis Groenewold raadslid D66 Den Haag.

Slået op af RTV Discus i Lørdag den 30. marts 2019

No Comments

Post a Comment