Een typisch Haags cadeau
21614
post-template-default,single,single-post,postid-21614,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Een typisch Haags cadeau

Een typisch Haags cadeau

Het boek over Haagse koffietenten als kerstcadeau of relatiegeschenk? Dat kan!

Geef het boek cadeau!

Voor familie en vrienden is het natuurlijk hartstikke leuk om dit typisch Haagse fenomeen in boekvorm te geven. Als kerstcadeau, maar natuurlijk ook gewoon als verjaardagscadeau. Of gewoon zomaar, want iedereen heeft wel een vriend(in) die zonder koffie niet leven kan. Zo weet iedereen waar de hippe koffietentjes van nu hun oorsprong kennen. Goed idee? Bestel dan een boek!

Als relatiegeschenk of in het kerstpakket!

Maar uiteraard is het ook een uniek relatiegeschenk. Want als echt Haags bedrijf kan je natuurlijk je relaties niets anders schenken dan een typisch Haags cadeau, toch? Niets meer Haags dan dit lokale fenomeen: de koffietent. En dat dan in boekvorm van wel 196 pagina’s! Geïnteresseerd om dit boek in je kerstpakket of als relatiegeschenk te bestellen? Stuur me een bericht.

Meer weten over het boek? Of gewoon een vraag, neem vooral contact met me op.

Groetjes, Milene van Arendonk

No Comments

Post a Comment