Den Haag FM op bezoek bij Koffiehuis Prinsevink
21661
post-template-default,single,single-post,postid-21661,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Den Haag FM op bezoek bij Koffiehuis Prinsevink

Den Haag FM op bezoek bij Koffiehuis Prinsevink

Het boek is uit! Dat betekent natuurlijk dat ik ‘m moet verkopen. Frank en Maryam waren een van de eerste die het boek kochten en ik besloot het boek langs te brengen. Dat deed ik niet alleen. Ik nam Rogier van Den Haag FM mee. Hij wilde me namelijk graag interviewen.

Luister hier naar het interview met Rogier. Frank komt ook even aan het woord.

En nu natuurlijk allemaal kopen dat boek 🙂 Vanaf a.s. donderdag ook te koop bij boekhandel Douwes op Herengracht 60.

No Comments

Post a Comment