“De koffietent is echt een Haags begrip”
21600
post-template-default,single,single-post,postid-21600,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

“De koffietent is echt een Haags begrip”

“De koffietent is echt een Haags begrip”

Even voorstellen

Hoi! Ik ben Joey Pannekoek, 35 jaar en woon sinds een aantal maanden in Naaldwijk. Daarvoor heb ik altijd in Den Haag gewoond. Mijn vader en moeder zijn eigenaar van autobedrijf Houtwijk Den Haag en Wateringen en ik mag samen met mijn collega het filiaal in Wateringen draaiende houden als automonteur. 

Wat heb je met koffietenten?

Wat ik met koffietenten heb? Nou het is natuurlijk echt iets Haags en daar ben ik wel heel erg trots op. Ik kom er dan ook graag voor de gezelligheid, een babbeltje, lekker makkelijke en snelle hap, die toch met zorg wordt bereid. Dat is ook de reden dat ik graag bij Sjaak kom. 

Hoe vaak en hoelang kom je al in een koffietent?

Vroeger, toen ik nog in Den Haag woonde, kwam ik zeker 1 tot 2 keer in de week in de koffietent. Tegenwoordig wat minder vaak. Ik kom al zo’n 5-6 jaar bij Sjaak, voorheen zat hij ergens anders. Toen kwam ik weleens langs, maar dat was meer; even broodje halen en weer weg. 

Wat is je favoriete koffietent en wat eet en drink je er het liefst?

Sjaak is dus ook echt mijn favoriet. Ik ken hem al vele jaren, het eten en drinken is er goed. Hij schenkt geen alcohol waardoor je toch ook ander volk binnenkrijgt en dat bevalt me wel. Het liefst drink ik 1 of 2 lekkere bakkies en daarna altijd een mixje karnemelk en jus d’orange. Lekker joh. Broodje verschilt iedere keer. Je moet het wel leuk houden. 

Het leukste aan een koffietent is…

Uiteraard de gezelligheid, het is zo lekker Haags. Er gebeurt altijd wel iets leuks bij Sjaak. Ik kan niet iets specifieks noemen maar dat houdt het ook altijd leuk. 

De koffietent is echt een Haags begrip wat altijd zal moeten blijven bestaan.

Dankjewel, Joey! 

Heb jij ook wat leuks te vertellen over koffietenten? Of zou je ook graag geïnterviewd willen worden? Laat het me weten! ?

No Comments

Post a Comment