Boek Bakkie Pleuâh schrijft geschiedenis
21776
post-template-default,single,single-post,postid-21776,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Boek Bakkie Pleuâh schrijft geschiedenis

Boek Bakkie Pleuâh schrijft geschiedenis

Vorig jaar publiceerde ik het boek ‘Bakkie Pleuâh’, waarin je binnen kan kijken bij de Haagse koffietenten. Toen wist ik nog niet dat dit boek geschiedenis ging schrijven. Niet alleen zijn twee koffietenten helaas gesloten ook heeft de Corona crisis een grote verandering aangebracht. Want, lekker knus tegen elkaar aan zitten in de kleine bankjes van de koffietent zit er niet meer in. Op de foto’s in het boek nog geen mensen met mondkapjes, nog geen plexiglas tussen de tafeltjes en nog geen 1,5 meter afstand.

Dus, wil jij nog een boek van bijna 200 pagina’s vol met foto’s van koffietenten van hoe het was… Bestel ‘m hier. Er zijn nog maar 100 boeken over dus wees er snel bij.

No Comments

Post a Comment