Bakkie Pleuâh als expositie
21733
post-template-default,single,single-post,postid-21733,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Bakkie Pleuâh als expositie

Bakkie Pleuâh als expositie

Yes! Wat is het allemaal fantastisch geweest. En het daverende succes van het boek houdt niet op. Vanaf vandaag kan je namelijk genieten van een heuse Bakkie pleuâh expositie in het Atrium Den Haag! Hoe gaaf is dat?

Van 12 augustus tot 8 september 2019 is de expositie te zien bij de ingang van het stadhuis. Niet alleen kan je er genieten van prachtige foto’s uit het boek, je kan er ook een eigen exemplaar van de plattegrond halen. Waar wacht je nog op? En deel je een foto online, vergeet dan niet #dehaagsekoffietent te taggen.

Boeken zijn natuurlijk nog steeds te koop via deze website maar ook bij de volgende boekhandels: Douwes, De Vries van Stockum, Couvée en Roda! En binnenkort misschien ook bij het VVV Den Haag 🙂 Haal dus snel jouw exemplaar, het gaat hard.

Tags:
No Comments

Post a Comment